Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #1323
  Pokéman9000
  Deltaker

  Hei!

  Jeg tenker de fleste kanskje er kjent med E-series, de siste settene som ble gitt ut av Wizard of the Coast.

  Expedition kom ut i 2002 mens Aquapolis og Skyridge ble gitt ut i 2003. Jeg vokste selv opp med baseset, jungle og fossil, sluttet å samle på kort rundt baseset 2/gym series, så jeg oppdaget ikke e-series før ejg begynte samle igjen i 2018.

  Så for meg er drt ikke noe nostalgi knyttet til settene, men jeg syntes artworken fra disse seriene har mye av den beste artworken som er gitt ut siden pokemon startet og frem til nå.

  Det er så mye kul hand-drawn art og hvordan kortene ser helt anderledes ut fra alt annet. Det er også noen gigantiske sett med reverse holos, secret rares og crystal kort (Aquapolis & Skyridge).

  Kommer nok aldri til å få tak i alle kortene fra disse seriene, men jeg er alltid på utkikk etter nye tilskudd til binders eller PSA 9/10 kort jeg elsker. Det er ikke så lett å finne disse kortene mint lenger og de begynner bli veldig dyre nå.

  For å ikke snakke om boosterpakkene og boksene, det er noe av det dyreste og sjeldneste som er av sealed i hobbien!

  Er det fler som elsker e-series? Del gjerne historier, bilder og meninger dere har om settene.

  Er det noen som har boksene sealed? Noen som samler på booster pakkene? Hvilke kort fra disse seriene liker dere best, hva har dere og hva jakter dere etter?

  Legger ved noen bilder av noen av de kortene jeg syntes har amazing artwork. Begrenser det til noen få, det er så utrolig mye at jeg kunne sikkert laget en topp 100 liste å ikke fått plass til alle kortene jeg syntes er kule!

  Attachments:
  You must be logged in to view attached files.
  #1906
  Andreas
  Deltaker

  Holder selv E-series som mine favorittsett. Samler selv alt som har med E-series å gjøre, men dog kun på japansk 🙂 Skal se om jeg får lagt ut noen bilder etterhvert.

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.